Cili është sekreti i lumturisë?

Sipas revistës amerikane “Psychology Today”, profesoresha nga Universiteti i Kalifornisë, Sonja Lyubomirsky, shprehet se: “40% e aftësisë që njeriu të ndihet i lumtur dhe i kënaqur, qëndron brenda fu...