Të punosh për LinkedIn dhe Pluralsight

Puntata e parë për sezonin e ri në emisionin “Histori Suksesi” vjen nga fusha e programimit e për këtë arsye kishim të ftuar në studio z. Ervis Trupja, ku ndamë bashkë eksperiencat e tij në fushën e programimit brenda dhe jashtë vendit tonë.

Duke filluar që nga përvoja e tij 2 vjeçare si programues në Gjermani, hapja e kanalit të tij personal në youtube ku ngarkon vazhdimisht paketa kursesh me tematika të ndryshme në këtë fushë, e deri tek marrëveshjet që ka arritur së fundmi me kompanitë e njohura botërisht LinkedIn dhe Pluralsight për të ofruar të njëjtën paketë kursesh online.

Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni emisionin e plotë!

https://soundcloud.com/spektrum-group/te-programosh-per-linkedin-dhe-pluralsight

 

Pin It