Tërmeti lekund sërish Tiranën, epiqendra në Greqi

Tirana është lëkundur sërish nga tërmeti. Tërmeti ishte me epiqendër Greqinë, por është ndjerë në Shqipëri dhe Maqedoni. Sipas qendrës Sizmike, tërmeti ishte me

magnitudë 5.1 ballë dhe me thellësi 80 km. Epiqendra ishte 73 km nga Janina dhe 25 km nga Triakala, me një thellësi 10 km.

Pin It