15 sjellje joprofesionale që na bëjnë të padëshiruar në punë

Të gjithë ne kemi kolegë në punë, krijojmë marrëdhënie pune me ta dhe kujdesemi për të realizuar një përformacë të mirë. Megjithatë, ndodh që mes tyre të kemi dhe prej tyre që nuk janë tepër të këndshëm e për rrjedhojë na shqetësojnë.

Business Insider liston disa sjellje që i bëjnë kolegët të padëshiruar.

 1. Ardhja me vonesë në punë
 2. Vonesa prej 10 minutash në çdo mbledhje
 3. Të bësh si i sëmurë kur nuk je
 4. Te jesh negativ gjatë gjithë kohës
 5. Të jesh i hutuar gjatë mbledhjes
 6. Të ndërpresësh të tjerët
 7. Të bësh sikur i di të gjitha
 8. Të mburresh për arritjet
 9. Të bësh make up-in në tavolinë
 10. Të diskutosh problemet personale
 11. Të fusësh hundët kudo
 12. Të jesh i zhurmshëm
 13. Të komentosh aparencën e kolegut
 14. Të bësh telefonata personale gjatë gjithë ditës
 15. Të shfaqësh sjellje që tregojnë nervozizëm si ( të përplasësh çelsat, të hash çamçakëz, të kërcasësh gishtat etj..)

 

Pin It