2 mijë kredi të buta për të pastrehët në vitin 2017

Nese nuk gjen banese, e drejta humbet pas 12 muajve3

Bashkia e Tiranës do të japë 2 mijë kredi të buta në vitin 2017. Të gjithë çiftet e reja apo familjet e pastreha do të kenë mundësi të aplikojnë për kredi të butë, pranë Bashkisë së Tiranës dhe më pas të blejnë një shtëpi në kryeqytet. Kryebashkiaku Veliaj bëri të ditur se pavarësisht se qeveria ka bllokuar procesin e dhënies së kredive të buta, Bashkia do të përdorë fondet e saj, për të rihapur procedurën.

 

Pin It