7 aktivitetet e mëngjesit që ju dhurojnë një ditë të mbarë

Për ta nisur ditën mbarë e për të qënë sa më në formë në vazhdim është mirë që ta filloni me disa aktivitete që duhen bërë para orës 7 të mëngjesit.

1-Meditoni

2-Bëni disa ushtrime

3-Lexoni ndonjë libër, revistë, artikull,

4-Pini ujë para se të hani mëngjes

5-Vendosni qëllimet tuaja. Përgatiteni veten për ditën tuaj duke dhënë maksimumin

6-Mendoni për tre persona të cilët ju bëjnë të qeshni, kjo ju ndihmon të filloni ditën mbarë

7-Bëni një dush dhe më pas filloni ditën me energji

 

Pin It