Apliko për ‘punën ëndërr’

Një punë ëndërr është duke u reklamuar, e cila i ofron një punonjësi me fat mundësinë për t’u paguar për të udhëtuar në botë për një vit dhe për të parë 52 vende të mrekullueshme.

Çdo vit, The New York Times rekomandon 52 vende për të shkuar dhe tani kërkon të punësojë një gazetar për të vizituar një listë të pamjeve të pabesueshme, një çdo javë.

Në reklamim thuhet se agjencia kërkon një gazetar që të provojë ushqimet në vende të ndryshme, të kapë pamje mahnitëse, të vizitojë plazhet e mrekullueshme dhe të vizitojë muzetë historike.

Këtë vit, The New York Times dëshiron të paktën një udhëtar ambicioz për ta kthyer listën e dëshirave në një itinerar.

Shpallja thotë: “Ne po kërkojmë një korrespondent që do të shkojë në çdo destinacion në listën tonë dhe të na tregojë historinë e secilit vend dhe historinë e jetës në rrugë.

“Kandidati ideal është një student i përhershëm i jetës dhe dokumentar i zgjuar i botës. Ky person duhet të ketë një pasaportë, aftësinë për t’u hedhur me parashutë dhe të distilojë thelbin e saj, si dhe të bëjë një tregim bindës me fjalë dhe imazhe”.

Nëse jeni gati, atëherë çfarë prisni, aplikoni./albeu.com/

Pin It