Sot 1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Sot është 1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Në Shqipëri dhe mbarë botën, kjo ditë u kushtohet fëmijëve me aktivitete të larmishme. Dita e fëmijëve është vendosur më datën 1 Qershor, sepse në...

Qytetet europiane me trafikun më të rënduar

Trafiku është  një problem global, i cili për fat jo të mirë është në rritje të vazhdueshme.  Qytete të ndryshme kanë ndërmarrë nisma për të zvogëluar trafikun, por zgjidhja përfundimtare është ende ...

Foto mahnitëse nga National Geographic

E themi me plot gojën se National Geographic di të mahnisë! Si çdo vit National Geographic zhvillon konkurse për fotot më të bukura në shumë dimensione, nga natyra tek kafshët. Një kategori e këtij k...