Këto shiten çdo 7 sekonda në internet

Roli i internetit të faqet e tregtisë online është gjithnjë e më i rëndësishëm, edhe në faqe të veçanta si ajo e eBay.Vetëm kjo faqe në 2015 ka regjistruar një artikull të shitur çdo 7 sekonda nga ka...

Ikona të reja në Facebook

    Facebook ka lëshuar më në fund butonat e rinj që shprehin një sërë emocionesh nëpërmjet ikonave të ndryshme. Tani do të keni butona për të shprehur pëlqimin, dashurinë, mërzitjen, habin...

Ja surpriza më e fundit e facebook

Facebook ka lëshuar më në fund butonat e rinj që shprehin një sërë emocionesh nëpërmjet ikonave të ndryshme. Tani do të keni butona për të shprehur pëlqimin, dashurinë, mërzitjen, habinë etj. Për t’i...

Nokia, kthehet në tregun e celularëve

    Nga podiumi i kongresit botërore të celularëve në Barcelonë Rajëv Suri, administratori i kompanisë  tha se Nokia do të kthehet në tregun e celularëve, herët a vonë.“Mund të jetë në 2016...

HP krijon një kompjuter xhepi

  HP zbuloi gjatë Kongresit Botëror të Telefonave një telefon inteligjent Windows 10 që kryen të gjitha funksionet e një kompjuteri. HP Elite x3 ka 64GB hapësirë të brendshme dhe përmban një bat...

Kur metroja transformohet në një galeri arti

Kreativitet – Metroja e Dyseldorfit nuk është e vetmja që ka kombinuar masivisht artin me projektet infrastrukturore në shkallë të gjerë. Paraardhësi i saj më i afërt është metroja e Moskës, që u hap...

Karikoni telefonin tuaj për vetëm 5 minuta

Një karikues i ri mund të karikojë një telefon iPhone 6 100% për vetëm  5minuta. Karikuesi mban firmën e ASAP Dash, sipas tyre ajo karikon 16 herë më shpejtë se karikuesit standard të celularëve, ndë...