“Detin e çmoj, por çmoj dhe një pike ujë”, Dritero Agolli

Larg atij që mburr çdo gjë të fryrë,

Mburr një fjalë e mburr një qyp me lyrë.

 

Larg atij që shkel çdo gjë të vogël

Dhe e quan gogël gjënë e vogël.

 

Larg, ju them! Vërtete jetoj pa bujë.

Detin e çmoj, por çmoj dhe një pike ujë.

 

Dritero Agolli

Pin It