“Duhet guxim që të ngrihesh dhe flasësh; por po guxim duhet të ulesh dhe dëgjosh”-Winston Churchill

-Duhet guxim që të ngrihesh dhe flasësh; por po guxim duhet të ulesh dhe dëgjosh.

-E vërteta është e padiskutueshme. Ligësia mund ta sulmojë, injoranca mund të përqeshë, por në fund ajo mbetet aty.

-Gjatë gjithë jetës kam ngrënë shpesh fjalët e mia, dhe më duhet ta pohoj që ka qenë dieta më e shëndetshme për mua.

Pin It