Faqet e para të gazetave për ditën e sotme

Lexues të Spektrum.al, në fotogalerinë e bashkëngjitur do të gjeni pasqyrën e shtypit të shkruar për ditën e sotme.

Gazetat do t’ju njohin shkurtimisht nëpërmjet titujve të tyre me zhvillimet kryesore që ndodhën në Shqipëri dhe Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

30/08/2018

Pin It