Fenomeni i bullizmit

‘Bullizmi’ ishte tema e përzgjedhur nga emisioni ‘Spektrum Jetësor’. Ishim në bisedë me Marta Skënderi (mësuese me shumë vite eksperiencë) dhe Ola Halili (psikologe).

Në këtë bisedë u shpjegua fillimisht se çfarë ishte fenomeni i ‘bullizmit’, format në të cilat shfaqet, arsyet pse priren fëmijët të bëhen bullist etj.

Më tej mësuesja dhe psikologia na treguan sesi duhet ta menaxhojë një mësues, prind apo dhe vet nxënësi një rast bullizmi.

Për më shumë mund ta dëgjoni emisionin në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/fenomeni-i-bullizmit

 

 

Pin It