Fjalë e sinqertë dhe e palëkundur: “Mos u mërzit se Zoti është me ne”

“Mos u mërzit se Zoti është me ne” është një fjalë e bukur dhe e guximshme, të cilën profeti Muhamed a.s e tha teksa fshihej në shpellën Hira bashkë me mikun e tij të ngushtë, Ebu Bekrin, të  rrethuar nga idhujtarët mekas. Ajo ishte një fjalë e fuqishme, e sinqertë dhe e palëkundur.

“Mos u mërzit se Zoti është me ne” dhe përderisa Zoti është me ne, s’ka asnjë arsye për të mërzitur dhe shqetësuar, s’ka arsye për të pasur frikë dhe për tu stresuar. Qetësohu, ruaje gjakftohtësinë, ji i qëndrueshëm… sepse Zoti është me ne.

Pin It