Fshati i Hollandës në të cilin udhëtohet vetëm me varkë

Fshati i mrekullueshëm që shikoni në foto quhet Giethoorn dhe ndodhet në Hollandë. Ai është i famshëm për mënyrën se si funksion. Në fshat nuk do të gjeni makina, autobusë, apo mjete të tjera të transportit rrugor. Ky fshat i vogël i njohur si “Venecia e Holandës”, nuk ka rrugë për makina. Banorët e fshatit udhëtojnë me varka.

Kështu rruga kryesore për të udhëtuar përmes fshatit ështe me varka.

Fshati është i mbushur me atmosferën e tij unike e heshtjes, qetësisë, rehati dhe bukurisë.

Giethoorn ofron pë turistët një pamje të mahnitshme dhe tepër relaksuese.

Pin It