Google Maps së shpejti do të tregojë gjendjen e baterisë suaj

Google Maps së shpejti do të lejojë që përdoruesit e tij të shpërndajnë gjendjen e baterisë së tyre, në mënyrë që të afërmit dhe miqtë të jenë të përgatitur nëse papritur nuk u kthejnë më përgjigje.

 Sigurisht që do të duhet pak kohë përpara se të merrni këtë “update” në telefonin tuaj dhe ende nuk është vendosur nëse do të futet apo jo në Google Maps.

Gjithsesi, do i bënte punë atyre që janë jashtë shtëpisë shumicën e kohës.

Pin It