Google ndërton pajisjen teknologjike që ju mbron zemrën

Sëmundjet e zemrës janë përgjegjëse për një në katër viktima në botë. Mënyra më efektive e problemeve të identifikimit përfshin një makinë EKG, një pajisje të rëndë me elektroda dhe tela.

Së fundmi Google ka ndërtuar një rrjet teknologjik nervor, një pajisje e cila mbron zemrën tuaj. Bëhet fjalë për Kardia, është një pajisje e vogël e cila ofron një mënyrë për të dalluar dridhjet artiale të mundshme.

Ajo mund të ngjitet në pjesën e pasme të telefonit tuaj inteligjent si dhe mund ta mbani në kuletën tuaj. Nëse vendosni gishtat në të për vetëm 30 sekonda ju do të merrni një EKG mjekësore në telefonin tuaj. Kjo pajisje kushton 99$.

 

Pin It