“Jo i suksesit, përpiqu të bëhesh njeriu i vlerave”-Albert Ajshtajn

“Mos u përpiq të bëhesh njeriu i suksesit, por përpiqu të bëhesh njeriu i vlerave”.

“Jo çdo gjë që mund të llogaritet ka vlerë, dhe jo çdo gjë që ka vlerë mund të llogaritet”.

“Mundësitë qëndrojnë në mes të vështirësive”.

“Edukata është ajo që mbetet, pasi dikush ka harruar gjithçka që ka mësuar në shkollë”.

“Jeta është si të ngasësh një biçikletë. Për të mbajtur ekuilibrin duhet të vazhdosh të ecësh”.

Pin It