Lumturia e dikujt mund ta bëjë të gjithë botën të buzëqeshë…

“Universi është një ekzistencë unike. Çdo gjë dhe gjithkush në të, janë lidhur së bashku me disa fije të padukshme. Mos e lëndo zemrën e askujt e mos i nënvlerëso ata që janë më të dobët se ti. Trishtimi i një njeriu në anën tjetër të botës mund ta bëjë gjithë botën të vuajë, ndërsa lumturia e dikujt mund ta bëjë të gjithë botën të buzëqeshë.”

-Shems Tebrizi

Pin It