Lumturia, një zemër e gatshme të ndiejë të njëjtën kënaqësi të thjeshtë…

Gëte:

“…Lumturia është, në fakt, një zemër e gatshme të ndiejë të njëjtën kënaqësi të thjeshtë dhe të pafajshme, si një fshatar, tavolina e së cilit është e mbushur me ushqime që i ka rritur vetë dhe që, nuk shijon vetëm vaktin, por kujton edhe mëngjeset me diell kur i ka mbjellë ato produkte, mbrëmjet e freskëta kur i ka ujitur, dhe kënaqësinë që ka përjetuar, teksa i shihte të rriteshin përditë”.

Pin It