Matura 2020, MASR cakton datat e provimeve shtetërore

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka caktuar datën e provimeve të maturës shtetërore për vitin shkollor 2019-2020. Provimet do të nisin në datë 8 qershor me atë të gjuhës së huaj për t’u mbyllur në datë 18 qershor me provimin me zgjedhje.

Sipas MASR provimet do të fillojnë në orën 10:00 dhe do të zgjasin 2 orë e 30 minuta.

Datat e provimeve

Gjuhë e huaj në datë 8 qershor

Gjuhë Shqipe në 11 qershor

Matematika në 15 qershor

Provimi me Zgjedhje në 18 qershor

Pin It