Më ndihmo të kujtoj se..

“O Zot! Kur unë e humb shpresën, vetëm se planet e mia nuk u realizuan, më ndihmo të kujtoj se dashuria Jote për mua, është gjithmonë më e madhe se zhgenjimet e mia dhe planet e Tua për jetën time, janë gjithmonë më të mira se ëndrrat e mia.”

Pin It