Natyra përmes magjisë së krijimit

Pamje të mrekullueshme të cilat dëshmojnë sa e bukur është kjo botë e sa bujar është Zoti me ne.

Një urë mbi një lumë të akullt

© kacperkowalski

Perëndimi i diellit sipër reve në Australi

© imgur

Në dimër, akulli i liqenit Baikal arrin rreth një metër trashësi

© Jenya Sayfutdinov

Lëvozhgë ekualipte, Havai

© huffingtonpost.com

Rrufeja në formën e një sorre duke qëndruar në degë

© Larry Zimmer

Vetëm shikoni më mirë këto pemë

© Michael Clark

Dallgët më të gjata në botë u paraqitën në Puerto Chicama, Peru

© fungussa

Kuthiny Bata — një monument unik natyror i Kamchatka-s

© Eugene Kaspersky

Një hënë e plotë mes kufirit të Altai dhe Mongolisë

© nat-geo.ru

Seksioni kryq i kësaj agate duket si një oqean

© Alain.R.Truong

Princesha Leia

© tantoyensen

Një mbrëmje vere në një fshat rus

© osemenov96

Reflektimi i diellit në Mount Everest

Zgjimi i vullkanit Etna

Dimri ka skena edhe të kreativitetit

Dritat Veriore mbi Ishujt Lofoten, Norvegji

© korzhonov

Kur moti premton se do të kalojmë mirë

Pin It