Në këtë rrugëtim, lëre zemrën të jetë udhërrëfyesja jote…

Rumi:

“..Ndonëse rruga s’merr kurrë fund, bëj një hap përpara dhe vazhdo të ecësh, mos ki frikë nga largësia. Në këtë rrugëtim, lëre zemrën të jetë udhërrëfyesja jote kur trupi ngurron dhe është mbytur nga frika.”

Pin It