Nëse e dashuron një lule…

“Nëse e dashuron një lule, mos e këput.

Sepse nëse e këput, ajo vdes dhe pushon së qëni ajo që dashuron.

Kështu që, nëse e do një lule, lëre të jetë.

Dashuria nuk është zotërim.

Dashuria është vlerësim”.

Pin It