“Nëse ke qoftë dhe një buzëqeshje jepjua atë njerëzve që i do”-Maja Anxhelou

Kam zbuluar se mes shumë përfitimesh të tjera, dhënia i çliron shpirtin dhënësit.

Nëse ke qoftë dhe një buzëqeshje jepjua atë njerëzve që i do.

Kam mësuar se njerëzit do të harrojnë çfarë ju keni thënë, njerëzit do të harrojnë çfarë ju keni bërë, por njerëzit nuk do të harrojnë kurrë si i keni bërë ata të ndjejnë.

Asnjë punë nuk bëhet vetë, pa e bërë ti.

Ndërkohë që e di se jam një krijesë e Zoti, unë jam e detyruar gjithashtu ta kuptoj dhe ta kujtoj se gjithçka tjetër është krijesë e Zotit

Pin It