Qeveria mbyll përfundimisht linjat inter-urbane të furgonave

dec8c14c-da0d-4920-b462-39ac7b83a621

Qeveria mbyll përfundimisht linjat inter-urbane të furgonave. Dy vjet pas grevës së tyre, tashmë me ligjin e ri, mjetet 8+1 do lëvizin vetëm brenda territorit të bashkive. Autobusët pritet të mbulojnë linjat inter-urbane, por duhet të ndryshojnë tërësisht flotën dhe parashikohet të nisë aplikimi i biletave elektronike.

Pin It