FMN, kredi 35 mln euro për Shqipërinë

largea_imf_washinton1438233597

Javën e ardhshme, Bordi i Fondit Monetar Ndërkombëtar do të miratojë këstet e rradhës së kredisë prej 53 milion eurosh për qeverinë shqiptare. Shumë shpejt, një mision i FMN-së pritet të mbërrijë në vendin tonë, ndërsa në qendër të diskutimeve janë reformat strukturore. Burime nga Ministria e Financave bëjnë të ditur se takimi i ardhshëm do të ketë fokus reformat, si dhe ecurinë në luftën kundër informalitetit.

Pin It