Samsung Galaxy S7 edge shpallet telefoni më i mirë i vitit 2016

Në Kongresin Botëror të Celularëve në Barcelonë është shpallur smartphone-i më i mirë i vitit 2016.

Samsung Galaxy S7 edge është vlerësuar si “Smartfoni më i Mirë i vitit 2016” në kategorinë e “Celularët dhe pajisjet më të Mira”.

Samsung Galaxy S7 edge është bërë edhe më mirë me përditësimin e tij në Android Nougat. Në të vërtetë ky model e mbajti veten duke pasur parasysh problemeve që pati Galaxy Note 7.

Pin It