Shqipëria fiton Rekordin e Parë Guiness për Paqe, Dashuri, Bashkejetesë

Shqipëria fiton Rekordin e Parë Guiness për Paqe, Dashuri, Bashkejetesë. 2017 të rinj nga shkollat 9 vjeçare dhe gjimnazet e Tiranës përformuan cup song Albania nën moton “Mos ik, por rri, së bashku mund ta bëjmë Shqipërinë.”

Pas përformancës së Guiness ndërkohë që pritej rezultati edhe 6000 të rinj nga Shkodra, Durrësi,Elbasani, Vlora, Korça dhe Gjirokastra, ju bashkuan kësaj thirrjeje.

Pin It