Shtëpia 8 metra katror, por ka gjithçka që duhet për të jetuar

Në ushtrinë zvicerane është një shtëpi e vogël, por brenda saj janë të gjitha orenditë e duhura. Ajo është e përshtatshme për një person dhe është e gjerë vetëm 8 metra katror.

Shtëpia kushton 35,000 paund, ka një dhomë gjumi, banjo dhe kuzhinë të mbushur me kujdes në hapësirë.

Dizenjuesi thotë se “çdo gjë mund të fshihet në sipërfaqen e murit kur nuk është në përdorim, duke pasur si pasojë një zbrazëti”.

Fotografitë tregojnë multifunksionalitetin e shtëpisë me mure që mund të dalin për të mbajtur një shtrat dhe një kuzhinë të plotë me një hapësirë në dollap.

Gjithashtu aty krijohet një tavolinë dhe karrige të cilat mund të përdoret për mysafirët.

Pin It