Gjatë agjërimit, aktiviteti fizik, kushtet klimatike si dhe intervali kohor prej 17 orësh natyrshëm ndikojnë tek organizmi jonë. Kjo e bën të vështirë kontrollimin e sasisë së ushqimit të konsumuar gjatë iftarit.
Sigurisht, nëse e teprojmë me ushqim fryrja e barkut është e paevitueshme. Kjo shkakton një ndjesi të një stomaku të rënduar shpeshherë të shoqëruar me kriza.
Përveç kësaj, ka raste kur fryrja e barkut mund të jetë një çrregullim i vazhdueshëm që ndodh pas çdo ushqimi pavarësisht sasisë që e marrim.
Fatmirësisht ekziston një mënyrë krejtësisht natyrale dhe tejet e shëndetshme për ta shmangur fryrjen e barkut. Ai është çaji i xhenxhefilit.
Xhenxhefili, përveç se është i mrekullueshëm në eliminimin e fryrjes, përmban ekstrakte qetësuese të cilat largojnë dhimbjen dhe irritimet nga zona e barkut.
Kështu që, përpiquni që gjithmonë pas iftarit të konsumoni çajin e xhenxhefilit.