Situatë e pazakontë, nuk votohen sot emërimet e reja në kabinet

bujar-nishani

Presidenti Nishani nxori vetëm dekretet e lirimit të ministrave të Financave e të Ekonomisë dhe jo për emërimet e reja në qeverinë Rama. Kjo ka krijuar një situatë të pazakontë, në kohën kur ato duhej të votoheshin sot në Kuvend. Me miratimin e dekreteve të shkarkimit pa të emërimit, dy vendet në kabinetin qeveritar mbeten vakant, ndërsa Presidenti ka 7 ditë kohë të shprehet.

Pin It