Kinë, ndërtohet pastruesi më i madh i ajrit në botë

Në kohën kur ne jetojmë, ploblemet klimatike kanë marrë një vëmendje të vecantë duke ndërtuar politika të posatshme për të përmirësuar cilësinë e ajrit apo dhe çështje te tjera të një rëndësie të veç...

Ndotja nga makinat, propozimi: Jo makinë para 2005-s

Rreth 60% e ndotjes në rang vendi vjen si pasojë e automjeteve. Mosha mesatare e makinave që qarkullojnë aktualisht në Shqipëri është nga 15 në 20-vjeçarë. Ministria e Mjedisit po përgatit një propoz...

OBSH: Ndotja e ajrit shkakton 7 milion vdekje në vit

Më shumë se 7 milionë njerëz në vit ndërrojnë jetë nga ndotja e ajrit në botë. Sipas raportit më të fundit të Organizatës Botërore të Shendetësisë ndotja në qytetet më të mëdha botërore është rritur ...