Kaloni kohë me njerëzit, jo me pajisjet!

Kisha kaluar një orë në bankë me babain tim, sepse atij i duhej të transferonte disa para. Nuk munda të rezistoja dhe e pyeta : “Babi, pse nuk e aktivizojmë shërbimin bankar në internet?”...

Mësimi që mori djali dembel nga babai i tij

Dikur jetonte një biznesmen mjaft i suksesshëm, i cili kishte një djalë dembel dhe të pakujdesshëm. Ndaj, i ati donte t’i mësonte të birit një mësim të vlefshëm mbi paranë. Ai i tha të birit: “Nga ta...

Një metër, një gurë kandari dhe një gjilpërë

Një njeri kur arriti moshën e pleqërisë i mblodhi djemtë e tij dhe u tha: – O djemtë e mi! Unë arrita pleqërinë dhe nga gjithë këto vite kam nxjerrë shumë mësime, prandaj para se të vdes, dëshi...

Kush do ta dallonte?

Një baba po çonte dy djemtë e tij në stadium. Te biletaria ai pyeti për çmimin. -Pesë monedha për të rriturit, tre për ata mbi gjashtë vjeç. Nën gjashtë vjeç falas. -Njëri djalë është tre vjeç, tjetr...

Kjo ndodh kur babi kujdeset për fëmijët

Ky është një koleksion fotosh për të qeshur me protagonistë baballarët dhe fëmijët e vegjël. Të lësh babain vetëm në shtëpi me fëmijën e vogël është e sigurtë që do të çojë në ide shumë qesharake. Ky...