Kjo ndodh kur babi kujdeset për fëmijët

Ky është një koleksion fotosh për të qeshur me protagonistë baballarët dhe fëmijët e vegjël.

Të lësh babain vetëm në shtëpi me fëmijën e vogël është e sigurtë që do të çojë në ide shumë qesharake. Ky koleksion fotosh tregon se baballarët nuk duhen lënë kurrë pa mbikqyrje.

Duke qenë vetëm në shtëpi me fëmijët e duke mos ditur si të shtyjë kohën, babait i shkojnë në mendje shumë gjëra të çuditshme.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pin It