Kreditë e këqija, bankat nxjerrin 1243 prona në shitje

Bankat tregtare në vendin tonë janë në një fazë intensive të shitjes së pronave që tashmë kanë në zotërim nga moskthimi i kredive. Sipas njoftimeve që bankat kanë bërë në web-et e tyre zyrtare janë 1...

Grabitja në Rinas Shoqatat: Kërkojmë siguri

Shoqata e Bankave e ka cilësuar ngjarje të rëndë dhe të përsëritur, grabitjen e parave në aeroportin e Rinasit. Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Bankave, Spiro Brumbulli tha se është e treta he...

Euro del jashtë gjithë projeksioneve të ekspertëve

Goldman Sachs është banka e radhës në serinë e atyre që tashmë heqin dorë nga thirrja e mëparshme se monedha e përbashkët europiane do të barazojë dollarin brenda fundit të këtij viti. Më herët gjatë...