Rreziku i tmerrshën që na vjen nga ndotja e trafikut

Grimcat e Ultranit, si ato të emetuara nga veturat me naftë hyjnë në qarkullimin e gjakut dhe grumbullohen në arterie, sipas studimeve të reja. Studimi ndihmon për të shpjeguar përse ndotja në ajër r...

Pse gjumi i tepërt dëmton shikimin ?

Sipas studimit më të fundit rezulton se ai që bën më shumë se tetë orë gjumë gjatë natës rrezikohen nga verbërimi. Gjumi i tepërt ndikon që të dëmtohet shikimi, për shkak se gjumi i tepërt çon në një...