Anemia kalohet me ushqim!

Anemia mund të shërohet duke pasur një dietë të rregullt ushqimore. Anemia shfaqet kur numri i rruazave të kuqe të gjakut është shumë i ulët dhe niveli i hemoglobinës në gjak bie poshtë normales. Sim...

Qëllim kolektiv, i gjithë fshati në dietë!

Një fshat në Spanjën veriperëndimore ka nisur një iniciativë të shëndetshme duke synuar që 39.426 banorë të humbin 100 mijë kg brenda dy viteve. Një dietë e shëndetshme, ushtrime të rregullta dhe kon...