BESIMI ËSHTË DRITË DHE FORCË

Njeriu vjen në këtë botë dhe jeton për një kohë të shkurtër; ndodhet në një shtëpi të rrethuar nga të gjitha anët e saj me dyer që në çdo moment mund të hapen dhe ai të dalë prej saj. Njeriu jeton ba...

Kurdisja e Sahatit – Saimir Lleshi

Sikur futbollit të mos i kushtohej kaq rëndësi kohëve tona, mbase historia do të kishte një tjetër kuptimësi! Njeriu modern, i paplotësuar dhe që kërkon një lloj vetëpërmbushje me të tilla metoda të ...

Mes frikës dhe shpresës…

… dhe shiu vazhdon të bjerë! Përtej dritares, pikat e shiut lënë gjurmët e tyre duke ravijëzuar rrugë pafund, diku të drejta e diku të lakuara, ashtu si vetë rrugët e jetës që dredhojnë pa reshtur me...