Truke si të shpëtoni nga faturat e larta të energjisë

Faturat e energjisë elektrike në fund të muajit janë një barrë e madhe, sidomos kur shuma është e lartë. Dhe zgjidhja për këtë është kursimi! Një eksperte buxheti australiane, Michelle Thompson-Laing...