Të njohim veten!

Një i urtë shkoi te një dijetari moçëm dhe i bëri këto pyetje, për çka mori këto përgjigje të sakta me përjashtim të njërës: -Kush është i pari dhe i fundit në këtë botë? -Zoti, sepse është i përgjit...

KM, jo më bombola në ambiente më të vogla se 10m3

Duke filluar nga viti i ardhshëm familjet nuk mund të instalojnë më bombola gazi në ambiente më të vogël se 10m3. Ndërkohë që mbushja e tyre do të bëhet vetëm në pikat e shitjes me shumicë e jo me pa...