Uji i trëndafilit, lëngu që të fal rini

I përdorur mjaft në Indi dhe në vendet arabe si një ilaç bazë për rininë e lëkurës, për ritet fetare dhe në përgatitjen e ushqimeve, uji i trëndafilit është akoma aktual dhe i kërkuar për vetitë e ti...

Keni lodhje në verë, si ta shmangni?

Ndryshimet në temperaturë dhe dehidratimi janë faktorët kryesorë se përse ndjeheni të lodhur gjatë stinës së verës. Luhatjet e temperaturës, e veçanërisht ato të papriturat dhe ndryshimet ekstreme si...

Këshilla si të jeni të hidratuar gjatë agjërimit

Këtë vit, Ramazani përfshin  rreth 21 orë agjërim. Ja disa këshilla që do t’ju ndihmojnë të qëndroni të hidratuar gjatë këtij muaji: Përpiquni që të pini së paku 8 gota ujë çdo ditë. Shmangi lë...