Kopenhagen, qyteti ku jeta vlerësohet!

Kopenhagen renditet si një nga qytetet më të shëndetshme dhe më të lumtura në botë.  Mbipesha dhe depresioni po rriten në mbarë globin, por jo në kryeqytetin e Danimarkës.Ka disa arsye përse ai është...

Tërshëra, një drith plot vlera!

Mëngjesi  është një nga gjërat më të rëndësishme për ta nisur një ditë siç duhet. Prej disa kohësh kemi mësuar të konsumojmë vaktin klasik të mëngjesit, bukë e reçel dhe lëngje frutash, apo biskota m...