Atmosferë Ramazani dhe Bajrami

Të çelësh agjërimin me ushqim të mrekullueshëm Dashuria për ushqimin dhe rëndësia e konsumit, por edhe e mungesës së tij janë fokusi i muajit të shenjtë të Ramazanit dhe përfundimit të tij me festën ...

Mourinho mes FIFA-s dhe kombëtares së Indonezisë

Gianni Infantino kërkon që të bëjë portugezin Jose Mourinho pjesë të Federatës Ndërkombëtare të Futbollit. Sipas Daily Mail, Presidenti i qeverisë së futbollit Botëror në Kongresin që do të mbahet kë...