Kujdes infeksionet gjatë verës, këshillat e mjekes

Stina e verës, frekuentimi i pishinave dhe plazheve mbart edhe rrezikun e prekjes nga sëmundjet e lëkurës, duke nisur nga alergjitë e thjeshta deri në infeksione të rënda. Mjekja dermatologe në Qendr...