Facebook Messenger parakalon WhatsApp-in

WhatsApp mund të jetë duke humbur kurorën si aplikacioni më popullor i mesazheve, sipas një njoftimi të fundit nga Facebook Messenger. Messenger konfirmoi këtë javë se ka 1.2 miliardë përdorues aktiv...

WhatsApp shton opsionin për imazhet GIF në iOS

Përditësimi i fundit i aplikacionit WhatsApp ka shtuar zyrtarisht mundësinë e dërgimit të imazheve të animuara, GIF . GIF janë imazhe të animuara pa zë të cilat përdoren për të shprehur reagime të nd...

Duolingo, platforma falas e mësimit të gjuhëve

Duolingo, platforma falas e mësimit të gjuhëve, ka nxjerrë dhe tre gjuhë të reja në aplikacionin e saj në iOS, duke ndihmuar kështu njerëzit që të mësojnë gjuhë të reja pa paguar leksione të shtrenjt...

Ja si mund të jetë iPhone 7 ?

iPhone 7 pritet të prezantohet nga Apple në muajin shtator, por si gjithmonë, në këtë periudhë dalin nëpër faqe të ndryshme teknologjike hamendësime gjysmë të vërteta sesi do të jetë ai. E njëjta gjë...