Ja si mund të jetë iPhone 7 ?

iPhone 7 pritet të prezantohet nga Apple në muajin shtator, por si gjithmonë, në këtë periudhë dalin nëpër faqe të ndryshme teknologjike hamendësime gjysmë të vërteta sesi do të jetë ai.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe në këtë rast. Në internet po qarkullojnë imazhet e para. Bëhet fjalë për një pajisje me dopio kamera, dezajn thuajse të njëjtë me iPhone dhe mbi të gjitha “Smart Connector”, që do të mundësojë karikimin përmes Ëiffi-së, por edhe lidhjen e telefonit me pajisje të tjera inteligjente pa patur nevojën e një kablli.

Pin It