Apple nxjerr në treg iPhone 7 në ngjyrë të kuqe

Apple ka nxjerrë në treg një linjë të kuqe të Iphone, një prodhim special i iPhone 7 dhe iPhone 7 plus. Funksioni i këtij telefoni nuk është ndryshe nga telefonat ekzistues iPhone 7 dhe iPhone 7 plus...

Këto janë aplikacionet më të pëlqyera të 2016-tës

Ndër shumë bilance që bëhen çdo fundvit, nuk mungon edhe lista e aplikacioneve më të dashura të 2016-tës për iPhone dhe Android. Aplikacionet e listës së krijuar nga “the Time” janë ato që pasurojnë ...

Sa kushton prodhimi i një iPhone 7?

Në këtë video do të shikoni secilën pjese të iPhone 7 me koston përkatëse që duhet për ndërtimin e tyre. Në total kostoja prodhimit e iPhone 7 është 292 dollarë, ndërsa në treg shitet 749 dollarë....

Në muajin nëntor Apple vjen me 5 emoji te reja

Apple ka kerkuar perfshirjen e 5 emoji profesioneve te reja ne perditesimin e radhes te Unicode nje artist, nje zjarrfikes, nje pilot, nje astronaut dhe nje gjyqtar. Apple ka shprehur me pare deshire...