Të karikuarit e telefonit natën, e dëmton atë!

Telefoni celular tashmë është kthyer në objektin e pandashëm dhe shumë të nevojshëm për secilin prej nesh. Duke qenë kaq i nevojshëm, është mirë të kemi një bateri plot përgjatë gjithë ditës. Studime...

10 gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone

Në përdorimin e telefonave ndodh që mund të bëjmë edhe gabime. Më poshtë do të lexoni disa këshilla mbi gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone-nin tuaj. 1.Nuk e fikni asnjëherë Ju duhet ta fikni i-P...

Njihuni me xhaketën që karikon telefonin

Në vitin 2017 ju do të mund ta mbushni telefonin tuaj pa pasur nevojë për një prizë elektrike, sepse në treg do të dal xhaketa e cila ua mbush telefonin. Hiral Sanghavi nga Hong Kong, ka hedhur këtë ...

Celulari që karikohet me dritën e diellit

Celularët e rinj ofrojnë shumë veçori mahnitëse, por nuk e mbajnë baterinë aq gjatë. Firma japoneze, Kyocera po provon që ta bëjë këtë me konceptin më të fundit të celularit të tyre i cili përdorë pa...

Karikoni telefonin tuaj për vetëm 5 minuta

Një karikues i ri mund të karikojë një telefon iPhone 6 100% për vetëm  5minuta. Karikuesi mban firmën e ASAP Dash, sipas tyre ajo karikon 16 herë më shpejtë se karikuesit standard të celularëve, ndë...

Atletet që karikojnë celularin

Shkencëtarët e Universitetit të Wisconsin-Madison kanë krijuar një palë atlete që kanë kapacitet të mbushin baterinë e telefonit teksa ecim. Atletet “InStep NanoPower” janë të pajisura me teknologjin...